Morag Kaarten te koop

De Morag Kaarten zijn nu ook te koop bij:

Boekhandel Van der Velden van Dam: voor boeken, platen en ontmoeting. Promenade 153-155 in Heerlen.

In 2000 maakte ik mijn eerste afbeelding van bijenwas en daarmee waren de Morag- Kaarten een feit. Middels een eigen zoektocht van steeds weer uitproberen heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het is voor mij telkens weer een proces van het omzetten van gedachten en gevoelens naar een afbeelding, waarbij vormen en kleuren een belangrijke rol spelen. 

Sinds 2005 kwam er een nieuwe dimensie bij, het grafisch plaatsen van eigen fotowerk en teksten in de afbeeldingen. Zo kwam er een kaartenlijn voor zowel volwassenen als kinderen. Ook ben ik toen begonnen om kleine afbeeldingen te schilderen (aquarel).

Door het schrijven van een kaart ontstaat er een verbinding van mens tot mens. De schrijver is verbonden met de ontvanger en de ontvanger is weer verbonden met de schrijver. Dat ik dit alles vorm mag geven en dat zo velen blij zijn met mijn afbeeldingen ervaar ik als een groot voorrecht.

De werken worden gescand en uitgeprint op speciaal papier, waardoor de afbeeldingen een matte uitstraling hebben, zodat ze dan uiteindelijk weer op een aquarel lijken. De verkoop van mijn kaarten wisselde van met een kaartendoos de boer op gaan tot een heuse webwinkel. Daarna weer met de kaarten de boer op, om nu weer mijn kaarten via de website te gaan verkopen. Nog geen echte webwinkel, maar wie weet hoe het zich weer verder gaat ontwikkelen. Laat u verrassen en ik hoop dat de kaarten weer hun weg zullen vinden naar velen! 

De praktische informatie:

Het is een enkele kaart met envelop. De kaarten kosten 2,50 per stuk. De kaarten worden geprint op kwalitatief papier met een hoog percentage katoen. De enveloppen zijn van het bedrijf Floris. Een bedrijf met een visie, want er wordt samengewerkt met mensen met een beperking en 10% van de winst gaat naar een goed doel:  http://www.floris.nl

Als U kaarten besteld, dan ook graag Uw adresgegevens vermelden. Ik laat U via de mail weten wat de totale kosten zijn: kaarten en verzendkosten. Zodra het geld is overgemaakt zal ik de zending versturen.

Er zijn 4 categorieën:

  1. Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 1, 2 (zonder fotobeelden) en 3 zonder tekst  (met fotobeelden)
  2. Kaarten voor volwassenen met tekst
  3. Kaarten voor kinderen
  4. Kaarten voor kinderen het jaar rond
  5. Kaarten voor kinderen met tekst
  6. De laatste 
  1. Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 1:

    Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

1) Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 2:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

1) Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 3:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

2) Kaarten voor volwassenen met tekst:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

3) Kaarten voor kinderen

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

4) Kaarten voor kinderen het jaar rond

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

5) Kaarten voor kinderen met tekst

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

6) De laatste 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.