Galerij Morag Kaarten

De Morag Kaarten zijn ook te koop tijdens de voorstellingen.

Er zijn 5 categorieën:

  1. Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 1, 2 (zonder fotobeelden) en 3 zonder tekst  (met fotobeelden)
  2. Kaarten voor volwassenen met tekst
  3. Kaarten voor kinderen
  4. Kaarten voor kinderen het jaar rond
  5. Kaarten voor kinderen met tekst
  6. Laatste nieuwe
  1. Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 1:

    Deze slideshow vereist JavaScript.

1) Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 2:

Deze slideshow vereist JavaScript.

1) Kaarten voor volwassenen zonder tekst deel 3:

Deze slideshow vereist JavaScript.

2) Kaarten voor volwassenen met tekst:

Deze slideshow vereist JavaScript.

3) Kaarten voor kinderen

Deze slideshow vereist JavaScript.

4) Kaarten voor kinderen het jaar rond

Deze slideshow vereist JavaScript.

5) Kaarten voor kinderen met tekst

Deze slideshow vereist JavaScript.

6) Laatste nieuwe

Deze slideshow vereist JavaScript.

De Morag Kaarten zijn ook te koop bij:

*Boekhandel Van der Velden van Dam: voor boeken, platen en ontmoeting. Promenade 153-155 in Heerlen: http://www.madamevandam.nl/

*In de winkel van Hoeve de Corisberg. Corisbergweg 1
6416 HJ Heerlen. Openingstijden: Vrijdag: 14.00 uur – 20.00 uur en Zaterdag: 10.00 uur tot 15.00 uur: https://deseizoenen.org/corisberg/

* In de winkel Rozemarijn, Voorheuvel 84, 3701 JH Zeist: https://www.rozemarijn.nl

In 2000 maakte ik mijn eerste afbeelding van bijenwas en daarmee

waren de Morag- Kaarten een feit. Middels een eigen zoektocht van steeds weer uitproberen heb ik een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het is voor mij telkens weer een proces van het omzetten van gedachten en gevoelens naar een afbeelding, waarbij vormen en kleuren een belangrijke rol spelen. 

Sinds 2005 kwam er een nieuwe dimensie bij, het grafisch plaatsen van eigen fotowerk en teksten in de afbeeldingen. Zo kwam er een kaartenlijn voor zowel volwassenen als kinderen. Ook ben ik toen begonnen om kleine afbeeldingen te schilderen (aquarel).

Door het schrijven van een kaart ontstaat er een verbinding van mens tot mens. De schrijver is verbonden met de ontvanger en de ontvanger is weer verbonden met de schrijver. Dat ik daar deel van mag uitmaken en dat ik al zo velen jaren mensen blij maak met mijn kaarten,  ervaar ik als een groot voorrecht.

De werken worden gescand en uitgeprint op speciaal papier, waardoor de afbeeldingen een matte uitstraling hebben, zodat ze dan uiteindelijk weer de uitstraling van een aquarel hebben. De verkoop van mijn kaarten wisselde van met een kaartendoos de boer op gaan tot een heuse webwinkel. Daarna weer met de kaarten de boer op, om nu weer mijn kaarten via de website te gaan verkopen. Nog geen echte webwinkel, maar wie weet hoe het zich weer verder gaat ontwikkelen. Laat u verrassen en ik hoop dat de kaarten weer hun weg zullen vinden naar velen! 

De praktische informatie:

Het is een enkele kaart met envelop. De kaarten kosten 2,50 per stuk. De kaarten worden geprint op papier dat voor 25% bestaat uit gerecycled katoen. Ook is het papier vervaardigd zonder gifstoffen. De enveloppen zijn van het bedrijf Floris. Een bedrijf met een visie, want er wordt samengewerkt met mensen met een beperking en 10% van de winst gaat naar een goed doel:  http://www.floris.nl

Als U kaarten besteld, dan ook graag Uw adresgegevens vermelden. Ik laat U via de mail weten wat de totale kosten zijn: kaarten en verzendkosten. Zodra het geld is overgemaakt zal ik de kaarten versturen.