Kindervoorstellingen

*Zaterdag 26 oktober 2019: Jan Klaassen en kornuiten komen weer in actie in Theater aan Huis. Komt dat zien, komt dat zien: poppenkastvoorstelling van 14.00 -15.00 voor jong en oud. Kosten: 2,50 per persoon.

*Woensdag 30 oktober 2019: Vertelvoorstelling: Diede de spin beleeft weer nieuwe avonturen. Locatie: Schunck Bibliotheek Heerlen, Bongerd 18, 6411 JM Heerlen. Tijdstip : 10.00 – 11.00. Gratis toegankelijk. Tijdens de voorstelling zullen we ook liedjes zingen,  versjes spreken,  vingerspelletjes doen,  welke al generaties lang een bron van vreugde zijn voor kinderen en hun ouders, opvoeders, opa’s en oma’s. En zo gaan we samen de herfst beleven.

Sprookjes en Verhalen

De wereld van de stilte

De wereld van rust en stilte

Vertelmoment

Poppenkast

De wereld van de poppenkast draagt natuurlijk andere geheimen in zich. Daar is juist de interactie, het kind in jezelf durven laten zien, je fantasie laten stromen wat ertoe bijdraagt dat dit mooie en waardevolle ambacht, het poppenkastspel, weer tot leven gebracht wordt.

Opgaan in het spel

Zaterdag 1 december 2018 speelde ik een poppenkastvoorstelling voor volwassenen. Na afloop zei een van de bezoekers: “ik kon weer even heerlijk kind zijn”. Een groter compliment kun je niet krijgen. En inderdaad, dat gold ook voor mijzelf, wat een belevenis, samen een voorstelling te spelen. Ja, Jan Funneman heeft gelijk: als je het eenmaal goed te pakken hebt, dan laat het je nooit meer los.

Komt dat zien

*Graag bij het aanmelden even de namen en de leeftijd van de kinderen vermelden, dat heeft voor mij wat betreft de voorbereiding echt een meerwaarde.

*Hoe fijn zou het zijn als Theater aan Huis een plek mag zijn waar iedereen, zonder verstoring, helemaal op kan gaan in de voorstelling! Daarom wil ik u vragen tijdens de voorstelling uw telefoon uit te zetten en geen foto’s of opnames te maken.

 * Theater aan Huis heeft ook al families of een vriendengroep en een schoolklas mogen ontvangen buiten de geplande speeldata om. Inderdaad een leuk idee om een familiefeest of kinderfeestje met een voorstelling te omlijsten. Wilt U ook graag een voorstelling zien, samen met Uw familie of vrienden, of wilt Uw kind haar of zijn verjaardag met een voorstelling vieren, dan kun U contact met mij opnemen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en welke voorstelling er gespeeld wordt. U kunt hier contact over opnemen.