Kindervoorstellingen

Ook Jan Klaassen en Katrijn kijken ernaar uit om samen met jullie weer voorstellingen te kunnen maken. We moeten nog even geduld hebben. Ondertussen zijn er weer vele voorstellingen in de maak, want als straks het sein op groen gezet wordt dan wordt het mooier en fijner dan ooit, al is het maar omdat we nu eens en te meer de waarde voelen van alles wat er voorheen was en wat er straks weer zal zijn. Daarom zeg ik voor nu: houd moed, blijf gezond en tot weerzien, Chantal 

De eerste besloten voorstellingen zijn alweer gespeeld. Oh oh, wat was dat een feest. Nu ook hopelijk binnenkort weer voor jong en oud in grotere groepen. Wordt vervolgd.

Sprookjes en Verhalen

De wereld van de stilte

De wereld van rust en stilte

Vertelmoment

Poppenkast

De wereld van de poppenkast draagt natuurlijk andere geheimen in zich. Daar is juist de interactie, het kind in jezelf durven laten zien, je fantasie laten stromen wat ertoe bijdraagt dat dit mooie en waardevolle ambacht, het poppenkastspel, weer tot leven gebracht wordt.

Opgaan in het spel

Zaterdag 1 december 2018 speelde ik een poppenkastvoorstelling voor volwassenen. Na afloop zei een van de bezoekers: “ik kon weer even heerlijk kind zijn”. Een groter compliment kun je niet krijgen. En inderdaad, dat gold ook voor mijzelf, wat een belevenis, samen een voorstelling te spelen. Ja, Jan Funneman heeft gelijk: als je het eenmaal goed te pakken hebt, dan laat het je nooit meer los.