Kindervoorstellingen

Ook Jan Klaassen en Katrijn kijken ernaar uit om samen met jullie weer voorstellingen te kunnen maken. We moeten nog even geduld hebben. Ondertussen zijn er weer vele voorstellingen in de maak, want als straks het sein op groen gezet wordt dan wordt het mooier en fijner dan ooit, al is het maar omdat we nu eens en te meer de waarde voelen van alles wat er voorheen was en wat er straks weer zal zijn. Daarom zeg ik voor nu: houd moed, blijf gezond en tot weerzien, Chantal 

Sprookjes en Verhalen

De wereld van de stilte

De wereld van rust en stilte

Vertelmoment

Poppenkast

De wereld van de poppenkast draagt natuurlijk andere geheimen in zich. Daar is juist de interactie, het kind in jezelf durven laten zien, je fantasie laten stromen wat ertoe bijdraagt dat dit mooie en waardevolle ambacht, het poppenkastspel, weer tot leven gebracht wordt.

Opgaan in het spel

Zaterdag 1 december 2018 speelde ik een poppenkastvoorstelling voor volwassenen. Na afloop zei een van de bezoekers: “ik kon weer even heerlijk kind zijn”. Een groter compliment kun je niet krijgen. En inderdaad, dat gold ook voor mijzelf, wat een belevenis, samen een voorstelling te spelen. Ja, Jan Funneman heeft gelijk: als je het eenmaal goed te pakken hebt, dan laat het je nooit meer los.

Komt dat zien

*Graag bij het aanmelden even de namen en de leeftijd van de kinderen vermelden, dat heeft voor mij wat betreft de voorbereiding echt een meerwaarde.

*Hoe fijn zou het zijn als Theater aan Huis een plek mag zijn waar iedereen, zonder verstoring, helemaal op kan gaan in de voorstelling! Daarom wil ik u vragen tijdens de voorstelling uw telefoon uit te zetten en geen foto’s of opnames te maken.

 * Theater aan Huis heeft ook al families of een vriendengroep en een schoolklas mogen ontvangen buiten de geplande speeldata om. Inderdaad een leuk idee om een familiefeest of kinderfeestje met een voorstelling te omlijsten. Wilt U ook graag een voorstelling zien, samen met Uw familie of vrienden, of wilt Uw kind haar of zijn verjaardag met een voorstelling vieren, dan kun U contact met mij opnemen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en welke voorstelling er gespeeld wordt. U kunt hier contact over opnemen.