Kindervoorstellingen

Ook Jan Klaassen en Katrijn kijken ernaar uit om samen met jullie weer voorstellingen te kunnen maken. Een nieuwe theaterruimte in Maastricht is er als een wonder op mijn pad gekomen. Maar, we moeten nog even geduld hebben. Ik hoop dat in januari 2022 de eerste voorstellingen te kunnen spelen. Daarom zeg ik voor nu: nog even geduld, blijf gezond en tot in het Nieuwe Jaar, Chantal 

Sprookjes en Verhalen

De wereld van de stilte

De wereld van rust en stilte

Vertelmoment

Poppenkast

De wereld van de poppenkast draagt natuurlijk andere geheimen in zich. Daar is juist de interactie, het kind in jezelf durven laten zien, je fantasie laten stromen wat ertoe bijdraagt dat dit mooie en waardevolle ambacht, het poppenkastspel, weer tot leven gebracht wordt.

Opgaan in het spel

Zaterdag 1 december 2018 speelde ik een poppenkastvoorstelling voor volwassenen. Na afloop zei een van de bezoekers: “ik kon weer even heerlijk kind zijn”. Een groter compliment kun je niet krijgen. En inderdaad, dat gold ook voor mijzelf, wat een belevenis, samen een voorstelling te spelen. Ja, Jan Funneman heeft gelijk: als je het eenmaal goed te pakken hebt, dan laat het je nooit meer los.