Kindervoorstellingen

Zaterdag 18 mei 2019:

14.00: poppenkastvoorstelling voor peuters en kleuters ( 3 t/m 5 jaar), deze voorstelling wordt gespeeld in de kleine kast.

15.00: poppenkastvoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar, deze voorstelling wordt gespeeld in de grote kast.

Duur: 30 – 45 minuten

Kosten: 2,50 per persoon

Graag van tevoren aanmelden: info@morag.nl

Sprookjes en Verhalen

Citaat Peter van der Linden

De wereld van de stilte

De wereld van rust en stilte

Vertelmoment

Poppenkast

De wereld van de poppenkast draagt natuurlijk andere geheimen in zich. Daar is juist de interactie, het kind in jezelf durven laten zien, je fantasie laten stromen wat ertoe bijdraagt dat dit mooie en waardevolle ambacht, het poppenkastspel, weer tot leven gebracht wordt.

Opgaan in het spel

Zaterdag 1 december 2018 speelde ik een poppenkastvoorstelling voor volwassenen. Na afloop zei een van de bezoekers: “ik kon weer even heerlijk kind zijn”. Een groter compliment kun je niet krijgen. En inderdaad, dat gold ook voor mijzelf, wat een belevenis, samen een voorstelling te spelen. Ja, Jan Funneman heeft gelijk: als je het eenmaal goed te pakken hebt, dan laat het je nooit meer los.

Komt dat zien

*Graag bij het aanmelden even de namen en de leeftijd van de kinderen vermelden, dat heeft voor mij wat betreft de voorbereiding echt een meerwaarde.

*Hoe fijn zou het zijn als Theater aan Huis een plek mag zijn waar iedereen, zonder verstoring, helemaal op kan gaan in de voorstelling! Daarom wil ik u vragen tijdens de voorstelling uw telefoon uit te zetten en geen foto’s of opnames te maken.

*De poppenkastvoorstelling om 14.00 uur is gericht op kinderen in de leeftijd van 3 -6 jaar. De verhaallijn zal eenvoudig zijn, rustiger en de voorstelling wordt gespeeld in de kleine kast. De voorstelling van 15.00 uur, voor kinderen vanaf 6 jaar zal veel meer dynamiek laten zien en wordt gespeeld in de grote kast. 

* Theater aan Huis heeft ook al families of een vriendengroep en een schoolklas mogen ontvangen buiten de geplande speeldata om. Inderdaad een leuk idee om een familiefeest of kinderfeestje met een voorstelling te omlijsten. Wilt U ook graag een voorstelling zien, samen met Uw familie of vrienden, of wilt Uw kind haar of zijn verjaardag met een voorstelling vieren, dan kun U contact met mij opnemen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en welke voorstelling er gespeeld wordt. U kunt hier contact over opnemen.