Voorstellingen voor volwassenen

Citaat Peter van der Linden

In juni speel ik nog een voorstelling op locatie en dan zijn we alweer aangekomen in de zomervakantie. We zullen allemaal uitwaaieren en met vele verhalen thuiskomen. In het eerste weekeinde van september start traditiegetrouw weer het seizoen van Theater aan Huis op Het Parcours in Maastricht: de opening van het culturele seizoen. Ik zal daar poppenkast spelen en de precieze tijden zullen nog vermeld gaan worden. Eind september opent Theater aan Huis weer haar deuren op de Benzenraderweg en zullen er weer mooie verhalen klinken.  Een fijne en inspirerende zomertijd toegewenst en graag tot ziens in september.

De gespeelde voorstelling van zaterdag 18 en 25 mei

In gesprek met de natuur

Walther Roggenkamp Afbeelding  Walther Roggenkamp

Een drieluik over de verbinding met de natuur, met aansluitend een natuurmeditatie.

De voorstelling in gesprek met de natuur wil ik zo vaak als mogelijk spelen. U kunt zich hiervoor aanmelden en bij 6 personen zal de voorstelling plaatsvinden. Als U de onderstaande link aanklikt kunt u een indruk krijgen van de voorstelling.

In gesprek met de natuur

De gespeelde voorstelling van 23 maart 2019

De rivier en eeuwige berg

In vertrouwen durven loslaten maakt ruimte vrij voor groei.

Op deze avond werden er twee sprookjes verteld met als thema loslaten en groei:             

De rivier en Eeuwige berg.

Dat deze sprookjes een inspiratiebron mogen zijn om bezit en controle los te laten in vertrouwen dat onze diepste identiteit niet verloren gaat, maar juist gevonden wordt in een proces van verandering.

Als U de link Over loslaten en groei aanklikt kunt U het schrijven over deze voorstelling downloaden.

Over loslaten en Groei